LODY MLECZNE
Po prostu prawdziwa, rewelacyjnie uprażona, dobrze zmielona pistacja z dodatkiem soli kłodawskiej
Sekretem są świetne uprażone orzechy w postaci pasty 100% z pistacji sprowadzanej z Włoch. Do tego dodatek soli kłodawskiej i mamy to.
Pistacja pistacji nie równa. Większość lodów spotykanych na rynku ma w sobie albo tylko aromat z pistacji, albo pistacje bardzo niskiej jakości.
mleko 3.2 %, śmietanka 30%, cukier, prażone orzechy pistacji, mleko w proszku odtłuszczone, błonnik roślinny, glukoza, miód, białka mleka, naturalny stabilizator: guma tara (mączka z ziaren Ceasalpinia Spinosa), białko roślinne, sól kłodawska
mleko, śmietana, pistacje, inne orzechy
Social media:
Kontakt do nas:
+48 666 096 156 Nie odbieramy? Napisz w jakiej sprawie dzwonisz na WhatsApp.