SORBETY
Na bazie świeżo wyciskanego soku z cytryny, z dodatkiem skórki z cytryny, stąd ten smak głęboki, do tego prawdziwa mięta.
Sorbet cytrynowy powstaje w gałce zawsze ze świeżych cytryn. Cytryny myjemy, kroimy na pół. Sok wyciskamy, a żeby podkręcić naturalny smak cytryny, dodajemy jeszcze trochę żółtej skórki. Do tego świeża mięta.
Są to jedne z naszych najbardziej kremowych i napowietrzonych lodów. Sok z cytryny oraz dodatkowa pektyna zawarta w skórce z cytryny robią taki efekt.
sok z cytryny, woda, cukier, glukoza, skórka z cytryny, liście mięty, błonnik roślinny, naturalne stabilizatory: pektyna, guma tara (mączka z ziaren Ceasalpinia Spinosa); białko roślinne, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy
brak
Social media:
Kontakt do nas:
+48 666 096 156 Nie odbieramy? Napisz w jakiej sprawie dzwonisz na WhatsApp.