LODY MLECZNE
Z dodatkiem prawdziwej belgijskiej czekolady 70% i kakao ze Szwajcarii
kl
Tej samej czekolady dodajemy do polew dla niektórych naszych ciast, np. do brownie z fasoli.
mleko 3.2 %, śmietanka 30%, cukier, czekolada ciemna 72% (pasta kakaowa, cukier, masło kakaowe, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat wanilii), kakao w proszku (kakao w proszku, regulator kwasowości: węglan potasu), mleko w proszku odtłuszczone, błonnik roślinny, glukoza, miód, białka mleka, naturalny stabilizator: guma tara (mączka z ziaren Ceasalpinia Spinosa), białko roślinne, sól kłodawska
mleko, śmietana
Social media:
Kontakt do nas:
+48 666 096 156 Nie odbieramy? Napisz w jakiej sprawie dzwonisz na WhatsApp.